Avokádó olaj (finomított)

NEW
Stock: 100 ml:  6 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Avokádó olaj (finomított)

A mindennapi szuperélelmiszer! :)
A finomított avokádó olaj szinte színtelen vagy csak nagyon halvány sárga, mivel a finomítási folyamat eltávolítja az eredeti zöld színt.
Az illata és íze szintén nagyon enyhe vagy szinte észrevehetetlen, ami miatt ideális választás azok számára, akik egy semleges ízű és illatú olajat keresnek konyhai használatra vagy bőrápolási célokra.
A finomítási eljárás eltávolítja az avokádó karakterisztikus aromáját és ízét, lehetővé téve az olaj sokoldalú felhasználását anélkül, hogy befolyásolná az étel ízét vagy a kozmetikai termék illatát.

Ajánlott felhasználása: szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

920 Ft
Bonus point : 9 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A finomított avokádó olaj egy igazi táplálékcsoda a konyhában és a bőrápolásban egyaránt.
Ez az olaj, amelyet az avokádó gyümölcs húsából nyernek, a finomítási folyamat során veszíti el eredeti zöld színét és jellegzetes avokádó illatát, így válik egy szinte színtelen és illatmentes, rendkívül sokoldalú olajjá.
Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, a finomított avokádó olaj kiváló hőstabilitással rendelkezik, ami alkalmassá teszi magas hőmérsékleten történő sütésre és főzésre anélkül, hogy ártalmas transzzsírokká alakulna. Ennek köszönhetően egy egészséges, szívbarát választás, amely segíthet csökkenteni a koleszterinszintet és elősegíteni a szív egészségét.
A bőrápolás terén a finomított avokádó olaj mélyen hidratál, táplál, és segít a bőr természetes védőrétegének helyreállításában, miközben nem hagy zsíros érzetet. Ennek a könnyű, nem komedogén olajnak köszönhetően a bőr puhábbá, simábbá és ragyogóbbá válik.

Fedezd fel a finomított avokádó olaj sokoldalúságát és tegyél szert egy univerzális, egészséges megoldásra, amely mind a konyhában, mind a fürdőszobában helyet érdemel! :)

Similar products
Info
Stock
100 ml:  6 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Product status
NEW    
Weight
100 g/pcs
WebShop System