Akác illatolaj

Stock: 10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  1 pcs
Akác illatolaj
Akác illatolaj
Akác illatolaj
Akác illatolaj

Friss virágillat otthonodban

Merülj el az akác illatolaj édes, virágos aromájában, amely frissességet és természeti szépséget visz otthonodba.
Ez az illatolaj tökéletes választás azoknak, akik egy kis tavaszi hangulatot szeretnének csempészni mindennapjaikba, legyen szó gyertyáról vagy szappanról :)
Az akác illatolaj általában színtelen vagy halvány sárgás árnyalatú, így nem befolyásolja jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét. Ez lehetővé teszi, hogy más színezékekkel kombinálva különböző vizuális hatásokat érhess el, anélkül, hogy az illatolaj színe dominálna.

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

580 Ft
Bonus point : 6 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

Gyertyákhoz:

  • Arány: Az akác illatolajat a viasz tömegének 6-10%-ában ajánljuk használni. Ezzel az aránnyal éred el, hogy a gyertyák gazdagon árasztják ezt a finom, édes illatot.
  • Hőmérséklet: Az illatolajat ideális esetben akkor add hozzá a viaszhoz, amikor az már megolvadt, de még folyékony, körülbelül 60-65°C körül. Ez biztosítja, hogy az illatanyagok megőrizzék frissességüket és ne párologjanak el túl gyorsan.

Szappanokhoz:

  • Arány: A szappanalap tömegének 1-3%-át ajánljuk akác illatolajjal dúsítani. Ez segít abban, hogy a szappanok enyhe, mégis kellemesen érzékelhető virágillatot kapjanak.
  • Hőmérséklet: Adagold az illatolajat a szappanalaphoz, amikor annak hőmérséklete 50-55°C körül van. Ez a hőmérséklet optimális az illatok megőrzéséhez, és segít abban, hogy a szappanban hosszan érezhető maradjon az aroma.

Hagyd, hogy az akác illatolaj édes virágillata betöltse otthonodat, és teremts egy békés, üde oázist a mindennapok során. Töltsd meg életteredet ezzel a friss, tavaszi aromával és érezd jól magad otthon minden egyes nap! :)

Similar products
Info
Stock
10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  1 pcs
WebShop System