Aloe Vera illatolaj

Stock: 10 ml:  12 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  2 pcs
Aloe Vera illatolaj
Aloe Vera illatolaj
Aloe Vera illatolaj
Aloe Vera illatolaj
Aloe Vera illatolaj
Aloe Vera illatolaj

A nyugalom és frissesség illata otthonodban!

Fedezd fel az Aloe Vera illatolaj nyugtató és frissítő erejét, amellyel gyertyáid és szappanjaid olyan érzést kelthetnek, mintha egy tiszta, zöld oázisban lennél.
Ez a különleges esszencia nem csak a léleknek nyújt megnyugvást, hanem otthonod légkörét is üdévé varázsolja.
Az Aloe Vera illatolaj általában színtelen vagy enyhén zöldes árnyalatú, ami jól illeszkedik az Aloe Vera természetes megjelenéséhez. Nem változtatja meg jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét, de ha szeretnél erősíteni a zöld hatáson, hozzáadhatsz természetes vagy élelmiszeripari zöld színezéket.

Az Aloe Vera illatolaj ideális koncentrációja a viasz tömegének 6-10%-a. Kezdj a kisebb mennyiséggel, hogy megtaláld a számodra tökéletes illatintenzitást.
Az illatolaj hozzáadása a legjobb, amikor a viasz hűlőfélben van, de még folyékony, körülbelül 60-65°C körül. Így biztosíthatod, hogy az illatanyagok ne párologjanak el túl hamar és maximálisan ki tudod használni a gyertya aromáját.
A szappanalap tömegének 1-3%-át javasoljuk Aloe Vera illatolajjal gazdagítani. Ez lehetővé teszi, hogy a szappan enyhe, mégis érzékelhető illatot kapjon.
Adagold az illatolajat, amikor a szappanalap hőmérséklete 50-55°C. Ebben a tartományban az illatolaj jól összekeveredik és az illat hosszan megmarad a szappanban.


Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

 

680 Ft
Bonus point : 7 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

Az Aloe Vera illatolaj általában színtelen vagy enyhén zöldes árnyalatú, ami jól illeszkedik az aloe vera természetes megjelenéséhez. Nem változtatja meg jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét, de ha szeretnél erősíteni a zöld hatáson, hozzáadhatsz természetes vagy élelmiszeripari zöld színezéket.

Gyertyákhoz:

  • Arány: Az Aloe Vera illatolajat általában a viasz súlyának 6-10%-ában ajánlott hozzáadni. Tehát, ha 100 gramm viaszt használsz, akkor 6-10 gramm illatolajat kell hozzáadnod. Kezdd az alsó határral, hogy teszteld az illat intenzitását, és szükség esetén növeld az arányt.
  • Hőmérséklet: Az illatolaj hozzáadásának ideális hőmérséklete, amikor a viasz már megolvadt, de még folyékony és kezd hűlni, körülbelül 60-65°C. Ha túl magas hőmérsékleten adod hozzá az olajat, az illatanyagok elpárologhatnak.

Szappanokhoz:

  • Arány: Az Aloe Vera illatolajat a szappanalap tömegének 1-3%-ában ajánlott használni. Ez azt jelenti, hogy 1000 gramm szappanalaphoz 10-30 gramm illatolajat használj.
    Kezdd a kisebb mennyiséggel, hogy teszteld az illat erősségét, és szükség esetén növeld.
  • Hőmérséklet: Az illatolaj hozzáadása a legmegfelelőbb, amikor a szappanalap még meleg, de már nem túl forró, körülbelül 50-55°C. Ebben a hőmérsékleti tartományban az illatolaj jól integrálódik a szappanalapba és az illat hosszantartó marad.

Ezek az útmutatások segítenek abban, hogy az Aloe Vera illatolajat optimálisan használd fel a gyertyákban és szappanokban, maximális illatélményt biztosítva anélkül, hogy károsítanád az illatanyagokat.

Similar products
Info
Stock
10 ml:  12 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  2 pcs
Weight
10 g/pcs
WebShop System