Gránátalma aroma csoda illatolaj

NEW
Stock: 10 ml:  10 pcs
50 ml:  2 pcs
Gránátalma aroma csoda illatolaj
Gránátalma aroma csoda illatolaj
Gránátalma aroma csoda illatolaj
Gránátalma aroma csoda illatolaj

Élénkítő aroma csoda! :)

Merülj el a gránátalma illatolaj friss, gyümölcsös varázsában, amely gyertyáid és szappanjaid közvetítésével életre keltheti otthonod minden szegletét. Ez a különleges esszencia nem csak a hangulatodat emeli, hanem minden napjaidat is üdévé és pezsgővé teszi.
A gránátalma illatolaj tipikusan színtelen vagy enyhén sárgás színű, tehát nem változtatja meg jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét. Ha viszont színezett terméket szeretnél, használhatsz piros vagy rózsaszín színezéket, hogy megfeleljen a gránátalma gyümölcs által sugallt vizuális hatásnak! ;)
A viasz súlyának körülbelül 6-10%-ában ajánlott használni. Ez azt jelenti, hogy 100 gramm viaszhoz 6-10 gramm illatolajat keverj be.
Kezdd az alacsonyabb aránnyal, hogy megtaláld a tökéletes intenzitást!
Az illatolajat akkor kell a viaszhoz adni, amikor az már megolvadt és kezd hűlni, de még folyékony, ideálisan 55-60°C körül. Ezen a ponton az illatolaj kevésbé párolog el, így maximálisan ki tudod használni aromáját.

Szappanokhoz a gránátalma illatolajat a szappanalap tömegének 1-3%-ában ajánlott felhasználni.
Egy 1000 gramm szappanalap esetében ez 10-30 gramm illatolajat jelent.
Próbálkozz kisebb mennyiséggel az elején, és finomítsd a koncentrációt a kívánt eredmény elérése érdekében.
Az illatolaj hozzáadása a legmegfelelőbb, amikor a szappanalap még meleg, de már nem forró, körülbelül 50-55°C. Ekkor a szappan még könnyen kezelhető, és az illatolaj is hatékonyan integrálódik bele anélkül, hogy az értékes illatanyagok kárát szenvednék.
Hagyd, hogy a gránátalma illatolaj édes és frissítő aromája betöltse otthonodat és kínáljon minden nap egy kis extra élénkítő élményt! :)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

780 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A gránátalma illatolaj tipikusan színtelen vagy enyhén sárgás színű, tehát nem változtatja meg jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét. Ha viszont színezett terméket szeretnél, használhatsz piros vagy rózsaszín színezéket, hogy megfeleljen a gránátalma gyümölcs által sugallt vizuális hatásnak.

Gyertyákhoz:

  • Arány: A gránátalma illatolajat általában a viasz súlyának 6-10%-ában ajánlott hozzáadni. Tehát, ha 100 gramm viaszt használsz, akkor 6-10 gramm illatolajat kell belekeverni.
    Kezdd az alacsonyabb mennyiséggel és ha szükséges, fokozatosan növeld az arányt, hogy elérjed a kívánt illatintenzitást!
  • Hőmérséklet: Az illatolajat akkor érdemes a viaszhoz keverni, amikor az már megolvadt és kezd hűlni, de még folyékony állapotban van. Ideális hőmérséklet erre a célra 55-60°C körül van.
    Ha túl melegen adod hozzá az olajat, az illatanyagok elpárologhatnak.

Szappanokhoz:

  • Arány: A gránátalma illatolajat a szappanalap súlyának 1-3%-ában célszerű használni. Például 1000 gramm szappanalaphoz 10-30 gramm illatolaj szükséges. Kezdd kis mennyiséggel és állítsd be az arányt az illat erősségének megfelelően.
  • Hőmérséklet: Az illatolajat akkor kell hozzáadni a szappanmasszához, amikor az már megolvadt, de még nem túl forró. Az ideális hőmérséklet a hozzáadásra 50-55°C. Ebben a hőmérsékleti tartományban a szappanmassza még jól kezelhető és az illatolaj nem veszíti el hatékonyságát.

Ezeket az útmutatásokat követve biztosíthatod, hogy a gránátalma illatolaj optimális arányban és hőmérsékleten kerüljön be a gyertyáidba és szappanjaidba, maximálisan kihasználva ezzel a gyümölcsös illat jellegzetességeit ;)

Similar products
Info
Stock
10 ml:  10 pcs
50 ml:  2 pcs
Product status
NEW    
WebShop System