Kókusz illatolaj

NEW
Stock: 10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj
Kókusz illatolaj

Valódi trópusi életérzés! :)

Ha egy kis trópusi szellőre vágysz, a kókusz illatolaj a tökéletes választás!
Engedd, hogy ez az édes, frissítő aroma elrepítsen egy távoli, napfényes tengerpartra, miközben gyertyáid világítanak és szappanjaid habzanak! :D

Az ideális illatélmény érdekében a viasz tömegének 8-10%-át ajánlott kókusz illatolajjal dúsítani. Kezdd az alacsonyabb aránnyal, hogy finom, mégis érzékelhető illatot kapj.
A kókusz illatolajat akkor kell hozzáadni a viaszhoz, amikor az olvadás után kezd hűlni, még mielőtt teljesen lehűlne, ideális esetben 55-60°C körül, ez segít megőrizni az illóolaj aromáját.
A szappanalap tömegének 1-3%-a lehet kókusz illatolaj, ami éppen elég ahhoz, hogy a szappanok finoman illatozzanak. Mindig kis mennyiséggel kezd, és fokozatosan növeld az arányt, ha erősebb illatot szeretnél.
Akkor öntsd hozzá az illatolajat, amikor a szappanalap már megolvadt, de még nem túl forró, körülbelül 50-55°C-on, így az illatanyagok nem veszítenek hatékonyságukból.

Válts trópusi üzemmódra bármikor a kókusz illatolajjal dúsított termékeinkkel, melyek nem csak az érzékeidet örvendeztetik meg, hanem otthonod légkörét is feldobják.
Töltsd meg otthonodat a kókusz hívogató, édes illatával és érezd magad minden nap, mintha nyaralnál! :)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)

760 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A kókusz illatolaj általában színtelen vagy enyhén sárgás színű, így nem befolyásolja jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét. Azonban, ha szeretnél különlegesebb vizuális hatást elérni, hozzáadhatsz természetes vagy élelmiszeripari színezéket a kívánt szín eléréséhez, például fehér vagy krémszínű árnyalatokat, amelyek jól illenek a kókusz témájához.

Gyertyákhoz:

  • Arány: A kókusz illatolajat általában a viasz tömegének 6-10%-ában ajánlott hozzáadni. Ez azt jelenti, hogy 100 gramm viaszhoz 6-10 gramm illatolajat kell használni.
    Kezdd az alsó határral, hogy teszteld az illat intenzitását, és szükség esetén növeld a mennyiséget.
  • Hőmérséklet: Az illatolajat akkor kell hozzáadni a viaszhoz, amikor az már megolvadt és kezd hűlni, de még folyékony. Ez általában 60-65 °C körül van.
    Túl magas hőmérsékleten az illatolajok hatóanyagai elpárologhatnak, így nem éri el a kívánt illatintenzitást.

Szappanokhoz:

  • Arány: A szappanalap tömegének körülbelül 1-3%-át kell kókusz illatolajjal dúsítani. Ez azt jelenti, hogy 1000 gramm szappanalaphoz 10-30 gramm illatolajat kell használni.
    Itt is érdemes alacsonyabb koncentrációtól indítani, és a kívánt illatintenzitás függvényében növelni.
  • Hőmérséklet: Az illatolaj hozzáadása előtt a szappanalapnak le kell hűlnie, hogy ne legyen túl forró. Ideális hőmérséklet körülbelül 50-55 °C, amikor az olajat hozzáadjuk. Ezen a hőmérsékleten a szappanalap még elegendően folyékony ahhoz, hogy jól keverhető legyen, de nem annyira meleg, hogy károsítsa az illatolajat.

Ezeket az irányelveket követve biztosíthatod, hogy a kókusz illatolaj optimális arányban és hőmérsékleten kerüljön a gyertyákba és szappanokba, így maximálisan kihasználva a kívánt aromatikus tulajdonságait.

Similar products
Info
Stock
10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
Product status
NEW    
WebShop System