Málna Varázs illatolaj

Stock: 10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  3 pcs
Málna Varázs illatolaj
Málna Varázs illatolaj
Málna Varázs illatolaj
Málna Varázs illatolaj

Málna varázs :)

Felfedeztél már valaha is olyan illatot, ami egyszerre ébreszti fel a nyarat és tölt el boldogsággal? A málna illóolaj pont ilyen! :)
Ez az édeskés, frissítő aroma nem csak az érzékeidet kényezteti, de a hétköznapi pillanatokat is varázslatossá teszi.
Nemcsak hogy mennyei illatot áraszt, de természetes összetevőinek köszönhetően nyugtató hatással is bír. Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után a málna aromájú gyertya lágy fénye mellett pihensz, vagy ahogy egy frissítő fürdő során a málna illatú szappannal kényezteted magad!
Ez az olaj nem csak a hangulatot emeli, hanem bőrápolási tulajdonságokkal is rendelkezik. Gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek a bőröd frissességének és rugalmasságának megőrzésében, továbbá természetes tonik hatása révén finomítja a pórusokat, és elősegíti a bőr egészséges megjelenését.

Fedezd fel Te is a málna illóolaj csodáit gyertyáinkban és szappanainkban és engedd, hogy ez az édes, bájos illat magával ragadjon minden egyes használatkor! ;)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

 

620 Ft
Bonus point : 6 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A málna illóolaj általában tiszta, színtelen vagy enyhén sárgás színű, így nem befolyásolja jelentősen a gyertyák vagy szappanok színét. Ha szeretnéd az illatot színnel is kiegészíteni, választhatsz piros vagy rózsaszín színezéket, hogy még jobban megidézd a málna gyümölcs hangulatát.

Gyertyákhoz:

  • Arány: Az illóolaj mennyiségét az alapanyagtól és a kívánt illatintenzitástól függően kell meghatározni. Általában a viasz tömegének 6-10%-a az ajánlott, de mindig kezdd az alacsonyabb értékkel, és szükség szerint növeld. Ez azt jelenti, hogy 100 gramm viaszhoz körülbelül 6-10 gramm illóolajat adj.
  • Hőmérséklet: Az illóolajat akkor kell hozzáadni a viaszhoz, amikor az már megolvadt és kezd hűlni, de még mindig elegendően folyékony a keveréshez. Ez általában 60-65 °C körül van. Fontos, hogy ne legyen túl forró, mert az magas hőmérséklet csökkentheti az illóolajok hatékonyságát.

Szappanokhoz:

  • Arány: A szappanok esetében az illóolaj mennyisége a szappan össztömegének körülbelül 1-3%-a lehet. Ez azt jelenti, hogy 1000 gramm szappanalap esetén 10-30 gramm illóolajat használj.
  • Hőmérséklet: Ha olvadék-és-önts szappankészítési módszert alkalmazol, adj hozzá illóolajat a szappanalaphoz, miután az megolvadt és kicsit lehűlt, körülbelül 55-60 °C-ra.
    Hideg eljárás esetén a szappanmassza "nyomáspontján", ami az emulgeálást követően történik, kell hozzáadni az olajat, amikor a szappanmassza még formázható, de már nem túl forró.

Minden esetben ajánlott először kisebb mennyiségben kísérletezni, hogy megbizonyosodj arról, hogy az illóolaj mennyisége és a hőmérséklet megfelelő-e a kívánt minőségű termék eléréséhez, ezzel elkerülheted az illóolajok túladagolását és az esetleges bőrirritációkat vagy a termék minőségének csökkenését.

Similar products
Info
Stock
10 ml:  8 pcs
50 ml:  3 pcs
100 ml:  3 pcs
WebShop System