Candy floss

Stock: 8 pcs
Candy floss
Candy floss
Candy floss
Candy floss
Candy floss
Candy floss
Candy floss
Candy floss

Illatjegyei: cukor, vanília, piros gyümölcsök, ananász, fehér pézsma

Tulajdonságai: világos sárga folyadék

Kiszerelése: 30 ml

Lobbanáspontja: 54°C - nagyon körültekintően használd!

Felhasználható mindenféle viaszokból készült gyertyák gyártásához.

 

Pipettával vagy fecskendővel add hozzá a parfümöt a felolvadt viaszhoz kb. 65°C-on, miközben óvatosan keverd 2 percig. Ha az illat jól összekeveredett, óvatosan öntsd bele a tartalmát a tégelybe. Javasoljuk, hogy a teljes térfogat 5-8%-a közötti dózissal indítsd, és majd növeld a maximális %-ot 10%-ra az illat intenzitásától függően, ha szükségesnek érzed. Ez jelzésként szolgál, javasoljuk, hogy végezd el saját tesztjeidet a kívánt minőség elérése érdekében. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy állatkísérletek nélkül készült illat, parfümőreink a Grasse-ban tervezték és választották ki a gyertyák optimális szagló tulajdonságai miatt. Ez az illat megfelel az összes IFRA (International Fragrance Association) ajánlásnak.

2 860 Ft
Bonus point : 29 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

Talpigpracli a tengeri kalandozási során rengeteg egzotikus helyen megfordult már. Mindig nagyon szeretett volna átadni Nektek valamit ezekből a különleges világokból és az általa megtapasztalt élményekből.

Sokáig töprengett, hogy is csinálja, aztán egyszer csak kigyulladt az a bizonyos gyertya a kobakjában, megvilágítva és szivárványba borítva ezzel a kis szürkeállományát! :)

Hát mi is lehetne erre a legjobb megoldás, mint illatok és színek formájában tenni mindezt?

Válassz egy illatot és hozzá egy színt: https://www.szerelmesgyertya.hu/gyertyafestekek és öntés közben repülj el gondolatban a távoli tájakra! :)

Similar products
Info
Stock
8 pcs
WebShop System