Bergamot FCF illóolaj

Stock: 10 ml:  6 pcs
50 ml:  2 pcs
100 ml:  2 pcs
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj
Bergamot FCF illóolaj

A napfény illata :)

A Bergamot FCF (Furocoumarin Free) illóolaj, melyet a bergamot narancs héjából nyernek, a citrusok frissességét hozza el otthonodba, miközben mentes a természetes furokumarinoktól, így kevésbé fototoxikus, mint a hagyományos bergamot olaj.
Ez az olaj ideális választás, ha a citrusok vidám, élénkítő illatát szeretnéd biztonságosan élvezni ;)

Gyertyákba keverve a Bergamot FCF olaj tiszta, friss citrusillatot áraszt, ami felvidítja a lelket és élénkíti az elmét.
Szappanokba adagolva pedig nem csak kellemes aromájával ajándékoz meg, hanem tisztító és bőrnyugtató tulajdonságai is érvényesülnek.

A Bergamot FCF olajat gyertyák esetében ajánlott a viasz hűlési szakaszában, körülbelül 60°C (140°F) hőmérsékleten hozzáadni, hogy az illóanyagok megőrizzék frissességüket. Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni, az olaj illata és hatásai a legjobban így érvényesülnek.
Ajánlott mennyiség a viasz vagy szappanmassza súlyának 1-3%-a, ízlés szerint.

Engedd, hogy a Bergamot FCF olaj mediterrán frissessége beragyogja napjaidat, és élvezd a citrusok pezsgő, napfényes hangulatát minden egyes használattal! :)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

 

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)


840 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A Bergamot FCF (Furocoumarin Free) illóolaj általában világos sárga színű, amely néha zöldes árnyalatot is mutathat.
Az illata friss és citrusos, tipikusan a bergamot narancshoz hasonló.

Íme az útmutató a Bergamot FCF illóolaj használatához:

Gyertyákhoz:

  • A Bergamot FCF illóolajat a gyertyaviaszhoz akkor kell hozzáadni, amikor az már elkezdett hűlni, de még folyékony. A legjobb hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F). Ez biztosítja, hogy az illóolaj illata ne párologjon el túlságosan a gyertya készítése során.
  • Az illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig ajánlják. Tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához.


Szappanokhoz:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy a Bergamot FCF illóolaj illata és hatásai jól beépüljenek a szappanba.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyiségét általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezekkel az iránymutatásokkal a Bergamot FCF illóolajat hatékonyan felhasználhatod gyertyákban és szappanokban is, biztosítva a friss, citrusos aromát, amely felvidít és tisztít! :)

Similar products
Info
Stock
10 ml:  6 pcs
50 ml:  2 pcs
100 ml:  2 pcs
WebShop System