Cédrusfa illóolaj

Stock: 10 ml:  5 pcs
50 ml:  2 pcs
Cédrusfa illóolaj
Cédrusfa illóolaj
Cédrusfa illóolaj
Cédrusfa illóolaj
Cédrusfa illóolaj
Cédrusfa illóolaj

Az erdő rejtett kincse :)

A cédrusfa illóolaj, melyet a cédrusfa fájából gőzdesztillációval nyernek, egy igazi erdő illatú kincs otthonodban. Ez az olaj híres nyugtató, földes illatáról, amely relaxálja az elmét és tisztítja a lelket.

Gyertyákban alkalmazva a cédrusfa illóolaj hozzáad egy mély, békés hangulatot, tökéletes kiegészítője a pihentető estéknek vagy meditatív gyakorlatoknak.
Szappanokba keverve nemcsak kellemes, tartós illatot ad, hanem segít megőrizni a bőr természetes egyensúlyát és tisztaságát.
A cédrusfa illóolajat gyertyák esetében ajánlott a viasz hűlési szakaszában, körülbelül 60°C (140°F) hőmérsékleten hozzáadni, hogy az illóanyagok megőrizzék frissességüket.
Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni, az olaj illata és hatásai a legjobban így érvényesülnek.
Ajánlott mennyiség a viasz vagy szappanmassza súlyának 1-3%-a, ízlés szerint.
Élvezd a cédrusfa illóolaj békés, erdei illatát és hagyd, hogy az otthonodba csalogassa az erdő nyugalmát! ;)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)


 

 

780 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A cédrusfa illóolaj színe általában sárgástól a világos barnáig terjed, attól függően, hogy melyik cédrusfa fajtából nyerték. Az illata mély, fa és földes jegyekkel rendelkezik, amelyek nyugtató hatást gyakorolnak.

Íme néhány útmutatás a cédrusfa illóolaj gyertyákban és szappanokban történő használatához:

Gyertyákhoz:

  • A cédrusfa illóolajat ajánlott a gyertyaviaszhoz akkor hozzáadni, amikor az már elkezdett hűlni, de még mindig folyékony. A legjobb hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F). Ez segít megőrizni az illóolaj illatanyagait és megakadályozza, hogy túl korán elpárologjanak.
  • Az illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig ajánlják, tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához.


Szappanokhoz:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy a cédrusfa illóolaj illata és hatásai jól beépüljenek a szappanba.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyiségét általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezek az iránymutatások segítenek a hatékony és élvezetes felhasználásban, miközben a cédrusfa illóolaj mély, nyugtató aromát biztosít a termékeknek :)

Similar products
Info
Stock
10 ml:  5 pcs
50 ml:  2 pcs
WebShop System