Teafa illóolaj

NEW
Stock: 10 ml:  8 pcs
50 ml:  2 pcs
100 ml:  2 pcs
Teafa illóolaj
Teafa illóolaj
Teafa illóolaj
Teafa illóolaj

A tisztaság zöld aranya :)

A teafa illóolaj, amelyet az ausztrál teafa leveleiből nyernek gőzdesztillációval, igazi csodaszer a természetes tisztítás és ápolás terén. Ismert erős antibakteriális, gombaellenes és antivirális tulajdonságairól, ez az olaj tökéletes választás minden otthon számára, ahol a tisztaság és frissesség a cél.

Gyertyákba keverve a teafa illóolaj friss, tiszta illata segít megtisztítani a levegőt és javítani a légkör minőségét otthonában. Szappanokba adagolva nemcsak kellemes frissességet kölcsönöz, hanem hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez is, csökkentve a bőrirritációt és egyéb problémákat.

A teafa illóolajat gyertyák esetében ajánlott a viasz hűlési szakaszában, körülbelül 60°C (140°F) hőmérsékleten hozzáadni, hogy az illóanyagok megőrizzék frissességüket. Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni, az olaj illata és hatásai a legjobban így érvényesülnek.
Ajánlott mennyiség a viasz vagy szappanmassza súlyának 1-3%-a, ízlés szerint.

Fedezd fel a teafa illóolaj természetes tisztító erejét és hagyd, hogy a „zöld arany” varázsa betöltse otthonodat! ;)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)

 

760 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A teafa illóolaj általában világos sárgától halvány zöldes színű és jellegzetes, kissé orvosságos illata van, amelyet sokan azonosítanak a tisztító és gyógyító tulajdonságaival.

Íme néhány útmutatás a teafa illóolaj használatához:


Gyertyákhoz:

  • A teafa illóolajat ajánlott a gyertyaviaszhoz akkor hozzáadni, amikor az már elkezdett hűlni, de még mindig folyékony. A legjobb hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F). Ez biztosítja, hogy az illóolaj illata ne párologjon el túlságosan a gyertya készítése során.
  • Az illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig ajánlják, tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához.


Szappanokhoz:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy a teafa illóolaj illata és hatásai jól beépüljenek a szappanba.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyiségét általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezek az iránymutatások segítenek a hatékony és élvezetes felhasználásban, miközben a teafa illóolaj friss, tisztító aromát biztosít a termékeknek ;)

Similar products
Info
Stock
10 ml:  8 pcs
50 ml:  2 pcs
100 ml:  2 pcs
Product status
NEW    
Weight
10 g/pcs
WebShop System