Jojoba olaj (hidegensajtolt)

NEW
Stock: 5 pcs
Jojoba olaj (hidegensajtolt)

A természet multifunkcionális mesterműve :)

A hidegen sajtolt jojoba olaj színe általában világos aranytól sötét aranyig terjed, attól függően, hogy milyen tisztaságú és feldolgozási módszert alkalmaznak.
A tisztább, finomítatlan formában a jojoba olaj általában sötétebb aranyszínű.

Az illata rendkívül enyhe, szinte észrevehetetlen, ami különösen előnyös a kozmetikai termékekben, ahol nem kívánatosak az erős illatok.
A jojoba olaj természetes, gyengéd illata miatt kedvelt választás azok számára, akik érzékenyek az illatanyagokra vagy egyszerűen preferálják a természetes összetevőket a szépségápolásban.

Ajánlott felhasználása: szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

1 840 Ft
Bonus point : 18 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A hidegen sajtolt jojoba olaj, amelyet a jojoba bokor magjaiból nyernek, egyedülállóan közel áll az emberi bőr által termelt természetes olajokhoz.
Ez a folyékony viasz nem igazi olaj, rendkívüli hidratáló és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna a bőrön.

Színe aranybarna, átlátszó, és gyakorlatilag szagtalan, ami ideálissá teszi az érzékeny bőrűek számára is. A jojoba olaj rendszeres használata segíthet a bőr hidratáltságának fenntartásában, a faggyútermelés szabályozásában és hozzájárulhat a bőr egészséges megjelenéséhez.

Különleges összetétele miatt nem csak a bőrápolásban, hanem a hajápolásban is csodákat művel. Táplálja a hajat és a fejbőrt, elősegíti a haj növekedését és csökkenti a töredezett hajvégek kialakulásának esélyét.

Fedezd fel a jojoba olaj sokoldalúságát, és tegyél szert egy természetes, könnyen felszívódó megoldásra, amely elősegíti bőröd és hajad egészségét! :)

Similar products
Info
Stock
5 pcs
Product status
NEW    
Weight
100 g/pcs
WebShop System