Makadámdió olaj (finomított)

NEW
Stock: 100 ml:  5 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Makadámdió olaj (finomított)

Táplálja bőröd! :)
A finomított makadámdió olaj szinte színtelen vagy csak nagyon halvány sárga árnyalatú, mivel a finomítási folyamat eltávolítja a természetes színezékeket és az erős illatokat. Az illata szintén nagyon enyhe vagy szinte észrevehetetlen, ami ideálissá teszi azt a kozmetikai és bőrápolási termékekben való használatra, ahol nem kívánatos az erős illat vagy szín befolyásolja a végső terméket.
Ez teszi a finomított makadámdió olajat különösen kedvelt választássá azok számára, akik semleges alapanyagokat keresnek saját szépségápolási készítményeikhez.

Ajánlott felhasználása: szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

780 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A finomított makadámdió olaj, a távoli Ausztrália őshonos növényéből származik és az egyik legértékesebb titok a bőrápolás világában.
Ez az olaj különösen gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint az oleinsav és palmitoleinsav, amelyek rendkívül hasonlóak az emberi bőr által termelt olajokhoz, ezáltal mélyen hidratálják és táplálják a bőrt anélkül, hogy zsíros érzetet hagynának maguk után.
A finomítási folyamat eltávolítja a dió eredeti színét és illatát, így a finomított olaj szinte színtelen és illatmentes, tökéletes alapanyag kozmetikai termékekhez, melyek nem befolyásolják a végtermék illatát vagy színét.
Kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, beleértve a száraz, érzékeny és érett bőrt is.
A makadámdió olaj használata javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat és elősegíti a bőr egészséges, ragyogó megjelenését.
Fedezd fel a finomított makadámdió olaj különleges bőrápolási előnyeit és élvezd annak tápláló, hidratáló hatását a mindennapi szépségápolásban! :)

Similar products
Info
Stock
100 ml:  5 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Product status
NEW    
Weight
100 g/pcs
WebShop System