Mandula olaj (finomított)

NEW
Stock: 100 ml:  6 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Mandula olaj (finomított)

A diszkrét bőrápoló! :)

A finomított mandulaolaj szinte színtelen vagy csak nagyon halvány sárga árnyalatú, mivel a finomítási folyamat eltávolítja a természetes színezékeket és az erős illatokat.
Az illata és íze szintén nagyon enyhe vagy szinte észrevehetetlen, ami miatt kiválóan alkalmas kozmetikai termékekben való felhasználásra, ahol az eredeti, jellegzetes mandulaillat vagy íz nem kívánatos. Ez teszi a finomított mandulaolajat ideális alapanyaggá széles körben, beleértve a bőr- és hajápolási termékeket, valamint az ételek elkészítését is, ha az enyhe ízvilág és illat előnyös.

Ajánlott felhasználása: szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

810 Ft
Bonus point : 8 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A finomított mandulaolaj egy sokoldalú, bőrbarát csodaszer, amely minden bőrtípushoz alkalmazkodik. Ez az olaj a mandulából származik, ahol a finomítási folyamat során eltávolítják a színét, illatát és ízét, így marad egy könnyű, szinte érzékelhetetlen illatú és színtelen olaj. Ennek köszönhetően tökéletes választás azok számára, akik érzékenyek az erős illatokra vagy színezékekre.
Gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban, a finomított mandulaolaj kiválóan hidratál, táplál és segít megőrizni a bőr természetes ragyogását és rugalmasságát.
A könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, ideális mindennapi használatra.
Nem csak bőrápolási termék, a finomított mandulaolaj a haj ápolására is kiváló, segítve annak erősítését, hidratálását és fényének fokozását.
A finomított változatnak köszönhetően tökéletes alapanyag kozmetikai termékekhez, beleértve krémeket, testápolókat és hajápolókat.

Fedezd fel a finomított mandulaolaj lágy, de hatékony ápolását és élvezd a természetes szépségápolás előnyeit anélkül, hogy feláldoznád a diszkréció kényelmét! :)

Similar products
Info
Stock
100 ml:  6 pcs
500 ml:  4 pcs
1000 ml:  4 pcs
Product status
NEW    
Weight
100 g/pcs
WebShop System