Sárgabarackmag olaj (finomított)

Stock: 100 ml:  3 pcs
500 ml:  3 pcs
1000 ml:  3 pcs
Sárgabarackmag olaj (finomított)

A bőrbarát elixír! :)
A finomított sárgabarackmag olaj szinte színtelen vagy csak nagyon halvány sárga árnyalatú, mivel a finomítási folyamat eltávolítja a természetes színezékeket és az erős illatokat. Az illata szintén nagyon enyhe vagy szinte észrevehetetlen, ami ideálissá teszi azt kozmetikai és bőrápolási termékekben való használathoz, ahol az eredeti, gyümölcsös illat nem kívánatos vagy zavaró lenne.
Ez a semlegesség teszi a finomított sárgabarackmag olajat kiváló alapanyaggá olyan termékekhez, amelyek az olaj bőrápolási előnyeit kívánják kihasználni anélkül, hogy befolyásolnák a végtermék illatát.

Ajánlott felhasználása: kozmetikumokhoz, szappanokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

650 Ft
Bonus point : 7 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A finomított sárgabarackmag olaj, a gyümölcs magjából nyert nemes olaj, kiválóan alkalmas a bőr táplálására és hidratálására.
Ez az olaj különleges helyet foglal el a bőrápolásban, köszönhetően gazdag E-vitamin és esszenciális zsírsavak tartalmának, amelyek elősegítik a bőr puhaságának és simaságának megőrzését.
A finomítási folyamat során az olajból eltávolítják a színét és az eredeti, jellegzetesen gyümölcsös illatát, így a finomított változat szinte színtelen és illatmentes.
Ez teszi tökéletessé a kozmetikai termékekhez való hozzáadásra, ahol az olaj természetes tulajdonságai kívánatosak, de az illat vagy szín nem.
A finomított sárgabarackmag olaj rendkívül könnyű és nem zsíros, ami gyorsan beszívódik, nem hagyva maga után zsíros érzetet, ezért ideális választás minden bőrtípus számára, különösen az érzékeny bőrűek számára.
Fedezd fel a finomított sárgabarackmag olaj áldásos hatásait a bőrödön és élvezd a természetes, de semleges ápolást, amit nyújt! :)

Similar products
Info
Stock
100 ml:  3 pcs
500 ml:  3 pcs
1000 ml:  3 pcs
Weight
100 g/pcs
WebShop System