Szőlőmagolaj

Stock: 100 ml:  2 pcs
500 ml:  2 pcs
1000 ml:  2 pcs
Szőlőmagolaj

Az elegancia és az erő forrása! :)
Színe halványzöldtől sárgásig terjedhet, illata enyhe, friss és gyümölcsös.
Füstölési pontja (kb. 216°C) alkalmassá teszi magas hőmérsékleten történő sütésre és főzésre, miközben egészséges, ízletes alternatívát kínál.

Ajánlott felhasználása: ételekhez, szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

560 Ft
Bonus point : 6 Ft
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Similar products
Info
Details

A szőlőmag olaj a borászat melléktermékeként ismert értékes olaj, rejtett kincs a szépségápolásban és az egészséges táplálkozásban.
Gazdag polifenolokban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban, különösen omega-6 és omega-9 zsírsavakban, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását, hidratálását és a finom vonalak megelőzését.

A szőlőmag olaj könnyű textúrája miatt gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, ezért ideális választás az érzékeny bőrűek számára is.
Általában halványzöldtől világossárgáig terjedő színű, attól függően, hogy melyik szőlőfajtából és milyen feldolgozási módszerrel készült.
Ez az olaj jellemzően enyhe, gyümölcsös vagy semleges illattal rendelkezik, ami nem dominálja túl az ételek ízét, ha főzéshez használják és kellemes a bőrápolási termékekben való felhasználás esetén is.
A konyhában magas füstölési pontja (kb. 216°C) alkalmassá teszi magas hőmérsékleten történő sütésre és főzésre, miközben egészséges, ízletes alternatívát kínál.
Fedezd fel a szőlőmag olaj sokoldalúságát és használd ki rendkívüli bőrápolási és gasztronómiai előnyeit, amelyekkel eleganciát és erőt vihetsz mindennapjaidba. :)

Similar products
Info
Stock
100 ml:  2 pcs
500 ml:  2 pcs
1000 ml:  2 pcs
Weight
100 g/pcs
WebShop System